in

Van wie is dit cadeau?!

euromast

Persoonlijk vind ik het heerlijk om verwend te worden met cadeaus, zoals op onze bruiloft (alweer tienjaar geleden trouwens!). Maar het is best lastig om bij te houden van wie welke cadeaus zijn, en dat kan voor grappige momenten zorgen!

Receptie

Onze bruiloft vierden we met een receptie voor collega’s, familie en kennissen hoog in de wolken. Op de Euromast om precies te zijn, wat een geweldige locatie! Na de receptie hadden we een feestelijk diner voor onze naaste familie en vrienden. Dat was intiem en gezellig, precies zoals wij wilden. Daarna blijven wij trouwens slapen op de Euromast, in een van de twee suites. Bijzonder!

Cadeaus

Maar goed, de cadeaus! Tegenwoordig zie je veel envelopjes op de uitnodiging staan, maar dat wilden wij niet. Dat vonden we niet persoonlijk, we vonden het leuker om een cadeau te krijgen. Het liefst een cadeau waar iemand moeite voor had gedaan. Om iedereen een handje te helpen, hadden wij wel een cadeaulijstje gemaakt, wat ook alweer voor wat voorpret zorgt hihi.

Lees hier over ‘weer een jaartje wijzer

Uitpakken op de bruiloft

Onze bruiloft cadeaus; wat een feest! Op de dag zelf hebben er voor gekozen om onze cadeaus niet tijdens de receptie uit te pakken, we vonden dat daar niet echt tijd voor was. Daarom heeft onze ceremoniemeester op alle (nog ingepakte) cadeaus een sticker geplakt met daarop de naam van wie het was. En de dag na de bruiloft hebben wij alle cadeaus uitgepakt. Wat een geweldig moment!! 🙂
Door de sticker wisten wij van wie het cadeau was en later hebben wij iedereen een bedankbriefje gestuurd om te bedanken voor het mooie cadeau voor ons huwelijk. Maar… op één cadeau zat geen sticker. Help! En we konden eigenlijk niet bedenken van wie het cadeau zou zijn.

Van wie was het cadeau

Help, want wie had het cadeau nu gegeven? Het was best een duur cadeau, dus je wilt wel iemand bedanken. Maar eigenlijk ‘misten’ we niet iemand die een cadeau had gegeven, als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar het bleek van mijn collega’s te zijn! Die hadden ook al een ander cadeau gegeven, vandaar dat ik het niet had verwacht. Na de huwelijksreis vroeg mijn collega wat ik van het fotolijstje vond en dat was een mooi aanknopingspunt voor mij. Handig he haha.

Cadeau daggasten

De daggasten hebben tijdens het diner trouwens wel gewoon hun kado gegeven, daar was ook alle tijd voor. Het mooiste kado wat wij gekregen hebben is een mooie klok, die nog steeds in de woonkamer hangt. Met een mooi kaartje van onze vrienden erbij en de tekst ‘Time flies when you’re having fun!’ De ceremoniemeesters hebben de daggasten ook iets mee laten brengen; ook leuk!

Tip; kijk ook eens bij deze weetjes over de bruiloft

Lees ook deze blogs van Cadeau Queen Martine

 

Varieer 3 1

De Pindakaaswinkel

550x430

Hoe werkt het spel My First La Cucaracha