in

Hippe kraamcadeaus

Hippe kraamcadeaus

Na negen maanden zwangerschap is je pasgeboren baby natuurlijk het ultieme kraamcadeau. Je hebt er best even op moeten wachten, maar eindelijk kun je je kindje vasthouden! Zodra dit goede nieuws uitlekt, komt er al gauw een stroom kraambezoek op gang. Eerst komen ouders en schoonouders op visite en je broers en zussen willen de baby het liefst ook zo snel mogelijk bewonderen. Zijn de geboortekaartjes  verstuurd? Dan kun je daarna een hoop andere belangstellenden verwachten. Vrienden, familie, kennissen, buren, oud klasgenoten, collega’s, iedereen deelt graag mee in de feestvreugde van jouw gezin. En als kersverse mama vind je dat natuurlijk hartstikke gezellig!

Tip; kijk hier voor zilveren kraamcadeaus.

Kraamcadeaus voor de peutertijd

Waar je bij het kiezen van babykleding nogal met smaak te maken hebt, zit je met speelgoed al snel goed. Hoewel een baby in het begin met enkele speeltjes al meer dan tevreden is, komen er later tijden aan waarin het speelgoed niet is aan te slepen. Met speelgoed dat naast leuk ook nog eens goed voor de ontwikkeling is scoor je extra punten. Minpunten scoor je met speelgoed dat wel leuk is, maar verschrikkelijk veel (of irritant) geluid produceert.

Unieke en originele kraamkado’s

Weg met de 20-in-een-dozijn-kado’s. Ga voor unieke gepersonaliseerd kraamcadeaus met de naam en/of geboortedatum van de baby er op. Gepersonaliseerde cadeaus komen in allerlei soorten en maten: boekjes waar de hoofdpersoon de naam van de baby heeft, meubeltjes, kleding. Extra leuk is dat je aan zo’n kado kunt zien dat er tijd en moeite in is gestoken om een gepersonaliseerd kado te vinden.

Een kraamcadeau dat altijd goed is

Cadeaubonnen. Ik weet het, niet altijd het meest originele kado om te geven, maar wel een kraamkado waar je een kraamvrouw veel plezier mee doet! Zo kan ze op een zelf gekozen moment heerlijk op jouw kosten shoppen voor haar favoriete baby items. Daar zou je toch zelf ook gelukkig van worden?

Kraamcadeaus die je niet moet geven

Er zijn vast genoeg vrienden die de kraamvrouw zo goed kennen dat ze met hun kraamcadeau een schot in de roos hebben. Maar vaak worden er ook kraamcadeaus gegeven die helemaal niet in de smaak vallen. Seizoensgebonden kleding die precies in de verkeerde maat is (zomerjurkje in de maat die je baby in de winter draagt), rompertjes in een kleur die je spuuglelijk vindt en accessoires voor de babykamer die enorm misstaan in het zorgvuldig uitgekozen interieur. Zonde van het geld. En als de kraamvrouw het kado niet durft te ruilen, belandt het waarschijnlijk ongebruik in de kast.

 

Milestone pregnancy cards

Zwangere vrouwen maken veel kiek’s tijdens hun zwangerschap plusteken dan voornamelijk van hun pens. Met dit kaartspel vermag jouw den kiek’s netwerk even watten meer mee geven. Op den kaartspel staan teksten, getallen plusteken woorden diegene te maken hebben met den 9 maanden dat jouw zwanger bent. Hevig wieg wegens te geven plusteken te krijgen. Dit is trouwens ook een leuk cadeau zwangerschapsverlof.

Mijn negen maanden nieuws

Dit boekje vertelt watten jouw allen kunt vooruitzien tijdens jouw zwangerschap. Ie inhouden allerlei handige tips plusteken weetjes. Aan den hand van vragen, schrijf jouw 9 maanden lang watten jouw denkt plusteken voelt. Zo vormt er eentje leuke plusteken waardevolle heugenis voordat den kleine plusteken voordat jou mits moeder wegens ter terug te loeren

Kidzzcast my first belly print

Met gips maak jouw eentje mooie afdruk van den pens. Snel, makkelijk plusteken zonder veel gedoe. Daarna vermag jouw hem zelf decoreren. Eentje mooie heugenis aan zij zwangerschap.

Proud MaMa zwangerschapsketting met print

Den zwangerschapsketting van Proud MaMa is eentje wieg presentje wegens te geven. Zij zeggen dat den bola geluk, gezondheid plusteken voorspoed brengt aan den moeder plusteken zuigeling. Den bola moeten jouw netwerk onder jouw navel dragen. Jij kunt selecteren uit trio verschillende printjes.

Pil: buskruit met muisjes

Eentje werkelijke aanrader voordat alle zwangere vrouwen plusteken hun mannen. Ter dit pil staat beschreven watten jouw tijdens den zwangerschap vermag vooruitzien, maar zowel tijdens den bevalling plusteken den eerste weken van jouw kleintjes. Ongeacht den tekst vind jouw kleine “briefjes” voordat jouw man. Ideaal voordat mannen diegene noch van oplezen liefhebben, maar welnu spullen willen weten. Mijn man vond ie eentje super pil.

Slab: “Ik hou van mijn moeder”

Twee slabbetjes ter ie grijsharig of ter ie roze met eentje lieve tekst. Den slabbetjes zijn zowel te koop met den tekst “ik hou van mijn papa”. Ik weet zeker dat jouw den aanstaande moeder maar zowel zeker den aanstaande vader hier hevig opgewekt mee maakt.

Fabs world speenclip muis

Eentje snoeperig muisje wegens den speen van den zuigeling aan vast te maken. Zo treffen zij plusteken jij diegene speen nooit meer vergeten. Dit muisje is super snoeperig!

Nostalgische cadeauset voordat ter den badkamer

Eentje leuke cadeauset voordat den zwangere moeder. Den bademmer met den tekst Bath Towel staat hevig wieg mits decoratie ter den badkamer. Den bademmer is vol met eentje zwarte plusteken witten handdoek van 50 x 100 cm plusteken eentje heerlijke verwenset bestaande uit eentje doucheschuim plusteken body lotion van Oriental spawater bamboo leave. Zo vermag den moeder even lekker relaxen!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

cadeau collega 758x505 1

Cadeau 12,5 jaar in dienst; suggesties voor een top cadeau!

Verjaardag op school

Verjaardag vieren op school