in

Weer een jaartje wijzer

De dag na mijn verjaardag moet ik eigenlijk altijd denken aan dat liedje van Hennie Huisman “Hier stond je dan vanavond, Het was wel spannend, maar toch ook fijn”. Verder geeft het liedje er weinig mee te maken, maar de dag na mijn verjaardag vind ik toch altijd een beetje een domper. Onbewust kijk ik er toch altijd wel naar uit en dan ineens moet je weer een jaar wachten!

Maar laat ik nu niet zeuren, want ik heb een superverjaardag gehad! Op de dag zelf ben ik verrast met een mooie bos bloemen door mijn collega’s, en dat terwijl ik niet eens hoefde te werken! De rest van de dag heb ik met mijn zoontjes, moeder en zus doorgebracht, was heel gezellig! Ik had A. (3) en R. (1) trouwens niet verteld dat ik die dag jarig was. Ryan heeft natuurlijk niets door, maar voor A. is het niet echt logisch dat ik donderdag jarig ben en het pas later zou vieren.

Lees hier; bijzondere geboortedata

Kado’tjes van de kids

De zondag erna vierde ik mijn verjaardag, met familie en vrienden. L. en A. waren die dag eerder naar het winkelcentrum geweest om taart te kopen en kado’tje uit te zoeken. Ja, ik weet het, eigenlijk doen wij alles via internet, maar af en toe moet je ook gewoon naar de winkel. Alec kwam helemaal trots thuis en wilde natuurlijk gelijk de kado’s al geven. (Het is maar goed dat ze de kado’s niet al een week eerder gekocht hadden, dat had hij niet gehaald hihi)

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker gemaakt door de heren, met gezang en kado’s! A. had zelf mooie beker voor mij uitgekozen en een setje om taarten mee te decoreren. Dat moest ik met hem doen, zei hij duidelijk 😉 Van Ryan kreeg ik een mooie wereldbol, voor bij mijn verzameling! En van L. een mooi tijdschriftenrek voor in de woonkamer, echt super!

Versieringen

Daarna moesten A. en L. de woonkamer versieren met slingers en ballonnen. Grappig, want dat zou ik anders niet gedaan hebben voor mijn eigen verjaardag. Maar voor kinderen horen taart en slingers bij een verjaardag! s Middags kwam de visite, in de mooi versierde woonkamer. Ik ben goed verwend met leuke kado’s en het was gezellig. Ik ben weer een jaartje wijzer! En ja, ik moet weer een jaartje wachten op mijn verjaardag, maar ik kan niet wachten 🙂

 

Lees ook deze blogs van Cadeau Queen Martine

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

Zo vierden wij zijn 30ste verjaardag

Verjaardagscadeaus voor vrienden