in

Wanneer geef je iemand bloemen cadeau?

bloemen cadeau geven

Elke vrouw wordt blij van bloemen. Maar wanneer geef je iemand een bos bloemen? Eigenlijk zijn er geen speciale regels voor, al zal het je op sommige dagen niet in dank afgenomen worden als je vergeet om je vrouw of vriendin bloemen te geven. Daarbij kan het handig zijn dat je wel de juiste bloemen cadeau geeft!

Bloemen omdat je van haar houdt

Valentijnsdag, de dag dat jullie zoveel jaar samen zijn of jullie huwelijksdag zijn dagen dat een mooie bos bloemen eigenlijk niet mag ontbreken. Want niets zegt meer ‘ik hou van jou’ dan rode rozen. Rode rozen staan voor liefde en zijn dus de beste keuze op Valentijnsdag of op jullie huwelijksdag.

Bekijk hier meer tips wat vrouwen van mannen cadeau willen

Bloemen voor moeder

Moederdag is ook de perfecte dag voor een schitterende bos bloemen, een echte blijk van liefde voor jouw moeder, schoonmoeder of oma. Een vriendin van mijn moeder gaf mijn moeder altijd een mooie bos bloemen op mijn verjaardag, omdat het ook haar verjaardag was. Ze was dan weer een jaartje langer moeder; een mooi gebaar, vind niet? Een bos bloemen is natuurlijk ook echt een klassiek Moederdag cadeau. Ook een van de Moederdagcadeau tips voor vaders!

Bloemen als bedankje

Een mooie bos bloemen horen ook echt bij een afscheidscadeau of een bedankje. Als afscheidscadeau stage., op de laatste werkdag of als bedankje voor het vrijwilligerswerk dat hij of zij heeft gedaan.

Bloemen voor in het nieuwe huis

Bloemen zijn ook een mooi cadeau als iemand jarig is of net is verhuisd. Extra leuk: pas het boeket aan aan de favoriete kleuren van de ontvanger, of pas de kleuren aan aan hun interieur. Houdt je vriendin enorm van roze en pasteltinten? Dan is deze bos bijvoorbeeld een hele goede keuze.

Bloemen voor een verjaardag

Het lijkt misschien wat saai; maar je kunt een verjaardag echt opvrolijken door een mooie bos bloemen! Verras jouw oma met een schitterende bos bloemen voor haar verjaardag, maar een mooi boeket is ook leuk als meiden cadeaus 16 jaar of verjaardag 19 jaar vrouw. Hoor haar gerust eens uit over haar favoriete bloemen, zodat je die cadeau kunt geven op een moment dat het jou uitkomt!
Tip; kijk hier voor meer cadeautip oma.

Bloemen als afscheid

Ook op treurige momenten worden vaak bloemen gegeven. Witte lelies zijn zeer passend op begrafenissen en op crematies, net als andere lichtgekleurde boeketten . Vaak kunnen de nabestaanden de bloemen mee naar huis nemen na de ceremonie. Bloemen zijn een mooi cadeau met veel emotie!

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

speelgoed eerste verjaardag

Speelgoed voor de eerste verjaardag

communie cadeau

Cadeau eerste communie