in

Wanneer geef je iemand bloemen cadeau?

Goed te weten!

bloemen cadeau geven 758x506 - Wanneer geef je iemand bloemen cadeau?

Elke vrouw wordt blij van bloemen. Maar wanneer geef je iemand een bos bloemen? Eigenlijk zijn er geen speciale regels voor, al zal het je op sommige dagen niet in dank afgenomen worden als je vergeet om je vrouw of vriendin bloemen te geven. Daarbij kan het handig zijn dat je wel de juiste bloemen cadeau geeft!

Omdat je van haar houdt

Valentijnsdag, de dag dat jullie zoveel jaar samen zijn of jullie huwelijksdag zijn dagen dat een mooie bos bloemen eigenlijk niet mag ontbreken. Want niets zegt meer ‘ik hou van jou’ dan rode rozen. Rode rozen staan voor liefde en zijn dus de beste keuze op Valentijnsdag of op jullie huwelijksdag.

Voor moeder

Moederdag is ook de perfecte dag voor een schitterende bos bloemen, een echte blijk van liefde voor jouw moeder, schoonmoeder of oma. Een vriendin van mijn moeder gaf mijn moeder altijd een mooie bos bloemen op mijn verjaardag, omdat het ook haar verjaardag was. Ze was dan weer een jaartje langer moeder; een mooi gebaar, vind niet? Een bos bloemen is natuurlijk ook echt een klassiek Moederdag cadeau.

Als bedankje

Een mooie bos bloemen horen ook echt bij een afscheidscadeau of een bedankje. Een bedankje na een stage, op de laatste werkdag of als bedankje voor het vrijwilligerswerk dat hij of zij heeft gedaan.

Voor in het nieuwe huis

Bloemen zijn ook een mooi cadeau als iemand jarig is of net is verhuisd. Extra leuk: pas het boeket aan aan de favoriete kleuren van de ontvanger, of pas de kleuren aan aan hun interieur. Houdt je vriendin enorm van roze en pasteltinten? Dan is deze bos bijvoorbeeld een hele goede keuze.

Als afscheid

Ook op treurige momenten worden vaak bloemen gegeven. Witte lelies zijn zeer passend op begrafenissen en op crematies, net als andere lichtgekleurde boeketten . Vaak kunnen de nabestaanden de bloemen mee naar huis nemen na de ceremonie. Bloemen zijn een mooi cadeau met veel emotie!
cadeau zwanger 150x150 - Cadeautjes voor zwangere vrouwen!

Cadeautjes voor zwangere vrouwen!

communie cadeau 150x150 - Cadeau eerste communie

Cadeau eerste communie