beterschap wensen - Een digitale knuffel
in

Een digitale knuffel

gewoon door de brievenbus

Soms wil je iemand gewoon weten dat je aan hem of haar denkt, of dat je er voor iemand bent. Vooral in de corona tijd is dat natuurlijk lastig, maar je kunt ook via de brievenbus een digitale knuffel geven!

Brievenbusbloemen

Natuurlijk is het altijd leuk om bloemen te krijgen, maar deze brievenbusbloemen vinden wij zelf nog leuker! Om te geven en als ontvanger! Als gever zijn wij fan omdat ze door de brievenbus kunnen en je dus minder verzendkosten betaald. En als krijger zijn wij fan; omdat het een grote verrassing is! Ze gaan namelijk gewoon door de brievenbus; geen probleem dus als de ontvanger net een blokje om is. Wij weten zeker dat deze bloemen voor een grote glimlach zorgen!

Droogbloemen

Wil jij iemand verrassen met dé trend van het moment? Verras iemand met droogbloemen per post! Deze zijn met de hand geselecteerd en verpakt als een stijlvol brievenbuscadeau. Met deze bijzondere droogbloemen per post zul jij de ontvanger ongetwijfeld verrassen. Neem snel een kijkje bij de unieke brievenbus droogbloemen en kies jouw favoriet!

Een kaartje

Een kaartje saai? Zeker niet; we versturen veel te weinig kaarten! Een kaart per brievenbus is altijd een leuke verrassing. Tegenwoordig kun je het zo gek maken als je zelf wilt en dat geldt natuurlijk ook voor het versturen van een kaart. Ga je gewoon voor een standaard kaart of kies je zelf een leuke foto die je zelf hebt gemaakt. En als je echt niet kunt kiezen; dan kies je natuurlijk voor een hele collage aan kaarten! Welke kaart je ook kiest; je verstuurt hem hier heel eenvoudig.

Autodrop

Ben jij ook zo gek op autodrop? Je kunt het nu als verrassing meesturen met jouw kaartje!  In dit zakje Autodrop zitten maar liefst 11 verschillende smaken drop en fruitgum. Zo vind je onder andere de beroemde bosvruchtrode cadillacs, drop/fruit dubbeldekkers en de klassieke dropkevers. Daar wordt iedereen vrolijk van! Snoep versturen was nog nooit zo leuk.

Hug in a Cup thee 2 zakjes

Geef een knuffel over de post met deze Hug in a Cup thee! Deze verwarmende kruidenthee bevat onder andere kaneel, gember en venkel. De ontvanger krijgt een doosje met 2 zakjes. Deze kruidenthee met kaneel en gember is heerlijk! De ontvanger krijgt een envelopje met 2 zakjes.

What do you think?

Written by mslaros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

kraamcadeau 150x150 - Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

prijzen winnen 150x150 - Doe mee met onze winacties

Doe mee met onze winacties